Nyheter

2020 års planering börjar ta form.

Naturligtvis far vi till de årligen återkommande favoriterna: Kiel Marathon, Lake Balaton Supermarathon, Knast Marathon, Solidarnosci Gdynia-Gdansk, och Baltic Sea Marathon i Jastarnia.

Vi gör ett återbesök på Deutsche Weinstrasse som ju bara arrangeras vartannat år. Beerlovers Marathon i Liege var en trevlig ny upptäckt iår som vi gärna kör en repris på. Vi hoppas också att få med International Friendship Marathon som år 2020 går för 10:nde gången och i riktningen Litauen-Vitryssland (alternerad riktning vartannat år).

För er som lockas av speciella utmärkelser har vi alltid med i programmet samtliga 5 marathon-lopp som innefattas i “The Polish Crown of Marathons”: Krakow, Wroclaw, Warszawa (40-års jubilar) samt Poznan, däremot är 2020 års Debno Marathon inte med pga krock med Weinstrasse – men till 2021 är loppet och resan med igen. Och du måste inte ta alla 5 på ett år – du har 24 månader på dig. Läs mer här: Polish Crown of Marathons

Nya spännande äventyr för året blir The Wales Marathon i det vacka Pembrokeshire, Bacchus Marathon i Dorking, England och Beirut Marathon.