Nyheter

2020 års planering gick helt i stöpet, och vi beslöt att lägga ner alla planer fram till 2021. Eftersom läget även då kan vara lite vanskligt att planera efter gör vi för närvarande inga bokningar. Men vi har lagt upp en liten grundplan till resor, som vi materialiserar allteftersom det finns förutsättningar att vi kan genomföra dem.

Naturligtvis tänker vi fara till de årligen återkommande favoriterna: Kiel Marathon, Lake Balaton Supermarathon, Knast Marathon, Solidarnosci Gdynia-Gdansk, Baltic Sea Marathon i Jastarnia och Budapest Marathon.

Vi gör ett återbesök till Helgoland (som vi brukar alternera med Deutsche Weinstrasse vartannat år). Beerlovers Marathon i Liege var en trevlig ny upptäckt 2019 som vi gärna kör en repris på. Sedan har vi en önskan att kunna komma tillbaka till Irland med Waterford Viking Marathon och Dingle Marathon.

För er som lockas av speciella utmärkelser har vi alltid med i programmet samtliga 5 marathon-lopp som innefattas i “The Polish Crown of Marathons”: Debno, Krakow, Wroclaw, Warszawa samt Poznan. Och du måste inte ta alla 5 på ett år – du har 24 månader på dig. Dessutom om du påbörjat din jakt under 2018-2019 har fristen förlängts med ytterligare 12 månader, p.g.a alla inställda lopp i 2020. Läs mer här: Polish Crown of Marathons

Nya spännande äventyr för året blir kanske Bacchus Marathon i Dorking, England och Isle of Wight Marathon. Vi vågar inte planera in alltför mycket nytt. Det handlar mera om att vi ska kunna få igång verksamheten igen.

Som sagt, vi bokar inget just nu, men du har möjlighet att anmäla intresse, så återkommer vi när vi har något konkret att erbjuda.