Resor/Lopp

OBS! Företaget Marathonguiderna kommer att avvecklas.

Denna sajt övergår därefter till att vara en tips- och info sajt, om resor vi planerar att göra och där vi gärna ser att ni som tänker åka till samma lopp ger er tillkänna, så att vi kan samordna lite aktiviteter tillsammans. Vi har kvar våra goda kontakter med arrangörerna, så om hjälp behövs på plats kan vi tillhandahålla det på rent ideell basis.

Undermeny:

(Klicka på de blå rubrikerna, eller använd meny-val)

Kalender

Här kan du se alla resmål i tidsordning

Polen Special

Vi har mycket stor erfarenhet på lopp i Polen och ett brett kontaktnät. Det finns ett stort antal mycket välarrangerade och trevliga lopp som vi väldigt gärna vill introducera för hågade svenska löpare. Vi har dessutom tagit fram speciella utmärkelser för flitiga medresenärer till våra polska marathonresmål.

Natursköna lopp

Som en omväxling till storstadslopp, letar vi efter och har hittat ett antal lopp som ger en naturupplevelse utöver det vanliga. Här blir man andfådd inte bara av löpningen utan även av alla fantastiska vyer.

Udda upplevelser

Under våra många resor till lopp i Europa har vi fått tips på en del väldigt udda lopp som vi gärna lägger till i vårt program. Söker du en upplevelse som är väldigt speciell (utan att vara alltför äventyrlig), bör du söka upp denna sida.

Nya eskapader

De här loppen är outforskade och det innebär att vi tillsammans upptäcker dessa platser. Vi har tagit fram dem efter rekommendationer från vänner och medlöpare.